индивидуален такси трансфер от Пловдив до

варна

Извършваме трансфери от град Пловдив до град Варна и обратно от град Варна до град Пловдив. Град Варна е разположен на северния и западния бряг на Варненския залив и край Варненското езеро. Най-южната и централната част на града се свързват през Аспаруховия мост. Варна разполага с Държавна опера Варна, драматичен театър "Стоян Бъчваров", куклен театър Варна, както и с един частен театър – Театър "Българан". Най-голямата концертна зала във Варна се намира във Фестивален и конгресен център Варна. Основното културно годишно събитие и забележителност във Варна се нарича Международният балетен конкурс Варна, който е един от най-старите за Източна Европа, провеждащ се от 1964 г. Градът е част от Стоте национални туристически обекта на БТС с Археологически музей (Варна) и Военноморския музей.

 • времетраене: 4 часа и 40 минути
 • разстояние: 380 км.
 • Автомобил до 4 пътника цена:
  Ван до 6 пътника цена:
  Микробус до 8 пътника цена:
  Микробус до 16 пътника цена:

Резервирай своя трансфер сега

индивидуални пътнически трансфери до всяка точка в България

Информация за трансфера

Трансферът от Пловдив / Летище Пловдив до Варна или от Варна до Пловдив / Летище Пловдив, включва наем на кола, ван или микробус с шофьор, гориво и пътни такси. Цената за превоза е фиксирана и е за целия автомобил, ван или микробус. Може да поръчате трансфер чрез формата за резервация. Ние ще се свържем с вас за уточняване на детайлите и потвърждение.

трансфер от пловдив до варна

Добре дошли във Варна

Вълнуващо, вдъхновяващо, отпускащо и впечатляващо е мястото, на което днес акостираме. От морето то блести като елмаз, но приближиш ли се разбираш, че е перла, показала съвършенството си, изпод черупката на мида само и единствено за теб. "Единствен" е думата, която най-много ще ни съпътства, докато се разхождаме сред забележителностите му.
Наричан лятната столица и морската столица на България, Варна е най-големият град по българското Черноморие. Разположен е край Варненското езеро, на северния и западния бряг на Варненския залив. На северния бряг се намират промишлената зона и пристанищният комплекс. Североизточно от тях са разположени централната градска част т.нар. "Гръцка махала" и централните плажове. Около града се намират вилните зони "Евксиноград" и квартал "Виница", както и курортите "Св.св. Константин и Елена", "Златни пясъци" и "Слънчев ден". На 4 км от града е нос Галата с фара, който е крайната точка на Варненския залив. Край него са плажовете "Фичоза" и "Паша" дере, където има малки хотели и бунгала. Освен с плажове Варна разполага и с минерални извори, чиято температура е между 35-50 градуса по Целзий.
Климатът е с морско и континентално влияние, като месеците с най-много слънце са юли и август. Отстоява на 378 км от столицата София и на 159 км от другия голям град по българското Черноморие – Бургас. В древността носи името Одесос. По времето на император Тиберий, за кратко се е казвал Тибериополис, а надпис от 557 г. показва, че тогавашният император Юстиниан е нарекъл града Теодориада, в памет на покойната си съпруга Теодора. Предполага се, че днешното име Варна произлиза или от старобългарското "варнъ" – черен, вран, или от думата "вар", означаваща води и минерален извор.
Градът е част от Стоте национални туристически обекта. През 1972 г.по време на строителни работи е открит Варненският некропол, датиран около 4200 г.пр.н.е. Открити са 294 гроба, както и най-старото златно съкровище в човешката история, наред с други предмети от сребро, мед, бронз, кремък и глина. Този некропол е част от така наречената "Култура Варна". През 15 година градът влиза в състава на Римската империя, от тогава са Римските терми, които са най-голямата обществена сграда, открита досега в България, и най-голямата като площ баня на Балканския полуостров. Останките от нея могат да се разгледат в югоизточната част на днешния град.
Магнетично място във Варна е Морската градина, побрала в границите си уникални обекти и атракции като:
– Варненската астрономическа обсерватория и планетариум "Николай Коперник"
– "Фонтанът на сирените"
– Делфинариумът, открит през 1984 г, разполагащ с 1200 места за зрителите.
– Аквариумът, който е не само атракция, но база на Института по Рибни ресурси. Има две експозиции "Жива музейна експозиция" и "Препарирана музейна експозиция" и единственото място в страната, което разкрива интересния и загадъчен свят на Черно море.
– Зоопаркът, разполагащ с 72 вида животни и птици, 17 от които защитени видове. От няколко години той изпълнява и функцията на спасителен център. В него може да видите както животни и птици характерни за Балканския полуостров, така и някои екзотични екземпляри.
Морската столица е богата на музеи:
– Музея на здравето, разполагащ с голяма библиотека, уголемени макети, информационни табла, както и с фигурата "Стъклена жена". Прозрачността ѝ дава възможност да се проследи движението на кръвта до всички точки на тялото.
– Музея на куклите, който е единствен на Балканите, В него са изложени близо 150 театрални кукли, участвали в постановки както в България, така и в чужбина.
– Регионалният исторически и археологически музей, намиращ се в сградата на някогашната Девическа гимназия. Основан е от братята Шкорпил. Той притежава над 100 000 предмета, разположени в 32 зали, сред които най-голямата мезолитна колекция от кремачни сечива в Югоизточна Европа, най-голямата колекция от антични теракоти, надгробни релефи, лампи и стъклени съдове в България. Тук се съхранява най-старото злато в света Варненското неолитно съкровище.
– Музей на Възраждането, представящ в пълнота епохата на Възраждането в предмети като оръжия, предмети от бита,костюми, носии, накити, обзавеждане, икони и стенописи.
– Етнографският музей, помещаващ се във възрожденска къща от типа "Симетрични къщи"
– Музей на историята на Варна, който се намира близо до Римските терми, в някогашната сграда на белгийското консулство.
– Военноморският музей, намиращ се на брега на морето и представящ цялата морска история на страната, както и корабоплаването по българските земи още от дълбока древност. Тук може да видите останки от антични кораби, каменни котви, оръдия, стария морски варненски фар, като сред експонатите най-вълнуващият е корабът-музей "Дръзки", който е построен в началото на 20 век и единственият запазен торпедоносец в света.
– Музей по история на медицината, единствен на Балканския полуостров, побиращ сред стените си 4500 стари медицински книги, палеоантропологични колекции и тракийски медицински инструменти.
– Къщата музей "Георги Велчев", в която са изложени голяма част от творбите на този талантлив български художник.
– Парк-музеят на Владислав Варненчик, издигнат в чест на полският крал, който през 1444 г. потегля на кръстоносен поход, за да освободи българите от османците. Музеят е създаден през 1924 г.на лобното му място. Тук може разгледате мечове, рицарски доспехи, гербове, знамена, картини, скулптури и други средновековни артефакти.
– Прабългарско селище музей "Фанагория", изградено в околностите на Варна. Това селище е действащ музей на открито. Направено е по образец на боен стан от 6-8 век. На посетителите се предлагат - екскурзовод, сувенири, стрелба с лък, посещение на юртите, а вечер се организира интересен конен спектакъл.
Непременно вижте и разгледайте не само отвън, но и отвътре символът на Варна катедралата "Успение Богородично". Тя се намира в центъра на града и е направена по модел на Петерховския храм в Петербург. В Морската столица е и Дворецът на културата и спорта, в който се провеждат редица мероприятия като Световни и европейски първенства и кръгове от Световната купа по волейбол. Заради това градът е наричан още Волейболната столица на България.
Наред с тези впечатляващи изброени по-горе обекти градът разполага с няколко плажа:
– "Рапонги", плаж известен с баровете и заведенията си край брега, има опции за водни спортове каране на джет, водни ски и условия за плажен футбол и волейбол.
– "Офицерският плаж", който е точно под Морската градина, разполагащ с широка пясъчна ивица, ресторанти, душ кабини, съблекални, спасители, платени чадъри и шезлонги, възможност за водни спортове, има и безплатна зона за плажуване.
– Плаж Аспарухово, намира се до Аспаруховия парк и нос Галата. Неохраняван е, просторен, с безплатен паркинг, заведения, игрище за волейбол, площадка за мини голф, сърф и сърф училище.
Възползвайте се от вечерната разходка с яхта, която е цели два часа, за да се насадите на нощна Варна и от разходките с катер до нос Калиакра, Балчик и Бургас.
Варна е не само плаж, слънце и море, той е една от културните столици на страната. Домакин е на международните фестивали:
– Варненско лято, това е фестивал за театрални постановки
– Международният филмов фестивал "Любовта е лудост"
– Международният куклен фестивал "Златният делфин"
– "Август в изкуствата" – биенале на визуалните изкуства
– Видеохолика, творби от видео арт.
– Международният балетен конкурс, най-старият и най-престижният балетен конкурс в света, считан от балетната общност за Балетна олимпиада.
Разходете се в центъра на Варна, който е пешеходна зона. Тук може да пийнете кафе, да хапнете, да пазарувате в магазините или да поседите на пейка, край фонтаните. Може да се разходите също в Университетската ботаническа градина, съчетаваща в границите си изкуствени и естествени екосистеми. В градината растат над 300 вида екзотични дървета и храсти, а тревистите растения са над 100 вида. Тук се намира и Академичен жокей клуб, който предлага уроци по езда на манеж, свободна езда за напреднали, разходки с файтон и с кабриолет. Ако не сте отседнали в един от многото хотели в града, може да се настаните в някой от близките курорти като "Златни пясъци", "Слънчев ден" или "Св. св. Константин и Елена".
"Единствен" е думата, която е определяща за Морската столица на България. Древна, съвременна и модерна, тя ще ви развълнува, ще ви вдъхнови и ще ви впечатли така както само един морски град умее, черпейки загадъчност и мъдрост от вълните миещи бреговете му.

трансфер с начална точка град Пловдив

 • такси трансфер от Резиденция Сити Гардън Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Landmark Creek Hotel & SPA Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Алианс Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Capital City Center Apart Residence Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Лайпциг Пловдив до Варна
 • такси трансфер от хотел Рамада Пловдив Тримонциум Пловдив до Варна
 • такси трансфер от хотел Новиз Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Гранд Хотел Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Парк Хотел Санкт Петербург Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Марица Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Holiday Inn Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Кендрос Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Park & Spa Hotel Markovo Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Бутиков хотел Борис Палас Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Сити Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел & СПА Империал Пловдив до Варна
 • такси трансфер от хотел Норд Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Стар Хотел България Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Плаза Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Севън Хилс Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Парк Хотел Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Его Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Бизнес Хотел Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Габи Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Алафрангите Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Авион Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Одеон Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Острова Пловдив до Варна
 • такси трансфер от хотел Даунтаун Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел BLVD 7 Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Бордо Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Бел Вил Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Венис Хаус Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Мирена Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел СПС Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Арт хотел Дали Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Капри Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Бутиков хотел Евмолпия Пловдив до Варна
 • такси трансфер от хотел Филипополис Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Алюр Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Гломикробус Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Родопи Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Чиирите Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Реал Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Hotel Cabana SPA & Relax Bar Пловдив до Варна
 • такси трансфер от Хотел Тракарт Резиденс Пловдив до Варна
 • такси от квартал Беломорски Пловдив до Варна
 • такси от квартал въстанически Пловдив до Варна
 • такси от квартал западен Пловдив до Варна
 • такси от квартал захарна фабрика Пловдив до Варна
 • такси от квартал изгрев Пловдив до Варна
 • такси от квартал индустриална зона Пловдив до Варна
 • такси от институт по овощарство Пловдив до Варна
 • такси от квартал каменица 1 Пловдив до Варна
 • такси от квартал каменица 2 Пловдив до Варна
 • такси от квартал коматево Пловдив до Варна
 • такси от квартал кършияка Пловдив до Варна
 • такси от квартал кючук париж Пловдив до Варна
 • такси от квартал мараша Пловдив до Варна
 • такси от марица север Пловдив до Варна
 • такси от младежки хълм Пловдив до Варна
 • такси от квартал остромила Пловдив до Варна
 • такси от квартал прослав Пловдив до Варна
 • такси от квартал саут сити Пловдив до Варна
 • такси от старият град Пловдив до Варна
 • такси от сточна гара Пловдив до Варна
 • такси от квартал съдийски Пловдив до Варна
 • такси от квартал тракия Пловдив до Варна
 • такси от квартал филипово Пловдив до Варна
 • такси от квартал христо смирненски Пловдив до Варна
 • такси от централна гара Пловдив до Варна
 • такси от център Пловдив до Варна
 • такси от квартал южен Пловдив до Варна
 • такси от международен панаир Пловдив до Варна
 • такси от мол марково тепе Пловдив до Варна

трансфер с крайна точка град Варна

 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Галерия Графит Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Гранд хотел Лондон Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Далас Резиденс Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Rosslyn Dimyat Hotel Varna Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Бутик Хотел Сплендид Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Аква Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Панорама Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Голдън Тюлип Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до хотел Капитол Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел и казино Черно море Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до хотел Виктория Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Platinum Hotel and Casino Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до хотел Дионис Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Бутиков хотел Вентура Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Албиция Бийч Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Hugo Hotel Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Art Deco Hotel Odessos Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Varna South Bay Beach Residence Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Апартхотел Каро Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Дивеста Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Бриз 2 Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Комплекс Сий Парк Хоумс Нешков Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Казино & Хотел Ефбет екс Океаник Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хай Бутик Хотел Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Реверанс Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Къща за гости Цитадела Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Адамо Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Семеен Хотел Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Семеен Хотел гран Иван Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Семеен Хотел Каприз Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Парк Хотел Персей Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Фокус Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Елеганс Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Елинис Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Брилянс Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Класик Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Дукеса Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Къща за гости Ла Каза Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Семеен Хотел Палитра Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Алекта Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Елица Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Къща за гости Рони Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Перфект Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до хотел Модус Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Плаза Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Семеен хотел Бел Епок Бийч Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до хотел Марина Резиденс Варна
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Бутиков хотел ОПУ Варна
 • такси от Пловдив до автогара Варна
 • такси от Пловдив до квартал Аспарухово Варна
 • такси от Пловдив до базар левски Варна
 • такси от Пловдив до бизнес парк Варна
 • такси от Пловдив до квартал бриз Варна
 • такси от Пловдив до винс Варна
 • такси от Пловдив до квартал виница Варна
 • такси от Пловдив до квартал владислав варненчик Варна
 • такси от Пловдив до военна болница Варна
 • такси от Пловдив до квартал възраждане Варна
 • такси от Пловдив до квартал галата Варна
 • такси от Пловдив до генералите Варна
 • такси от Пловдив до гръцка махала Варна
 • такси от Пловдив до електрон Варна
 • такси от Пловдив до жп гара Варна
 • такси от Пловдив до западна промишлена зона Варна
 • такси от Пловдив до зимно кино тракия Варна
 • такси от Пловдив до квартал изгрев Варна
 • такси от Пловдив до квартал кайсиева градина Варна
 • такси от Пловдив до колхозен пазар Варна
 • такси от Пловдив до квартал левски Варна
 • такси от Пловдив до летище Варна
 • такси от Пловдив до лятно кино тракия Варна
 • такси от Пловдив до квартал младост Варна
 • такси от Пловдив до морска градина Варна
 • такси от Пловдив до общината Варна
 • такси от Пловдив до окръжна болница Варна
 • такси от Пловдив до квартал победа Варна
 • такси от Пловдив до квартал погреби Варна
 • такси от Пловдив до пристанище Варна
 • такси от Пловдив до терапевтична болница Варна
 • такси от Пловдив до квартал трошево Варна
 • такси от Пловдив до хеи Варна
 • такси от Пловдив до квартал христо ботев Варна
 • такси от Пловдив до цветен квартал Варна
 • такси от Пловдив до център Варна
 • такси от Пловдив до квартал чайка Варна
 • такси от Пловдив до червен площад Варна
 • кола с шофьор от Пловдив до Делфинариум Варна
 • кола с шофьор от Пловдив до Университетска ботаническа градина – екопарк Варна
 • кола с шофьор от Пловдив до Морска градина Варна
 • кола с шофьор от Пловдив до Прабългарско селище Фанагория Варна
 • кола с шофьор от Пловдив до Военноморски музей Варна
 • кола с шофьор от Пловдив до Аквариум Варна
 • кола с шофьор от Пловдив до Етнографски музей Варна
 • кола с шофьор от Пловдив до Зоопарк Варна
 • кола с шофьор от Пловдив до Катедрален храм Свето Успение Богородично Варна
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Народна астрономическа обсерватория и планетариум Николай Коперник Варна
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Римски терми Варна
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Археологически музей Варна
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Синагога Варна
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Парк-музей Владислав Варненчик Варна
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Дворец на културата и спорта Варна
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Природонаучен музей Варна
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Градска художествена галерия Варна
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Малкият дворец Варна

Цени на самостоятелни трансфери до популярни дестинации