индивидуален такси трансфер от Пловдив до

банско

Извършваме трансфери от град Пловдив до град Банско и обратно от град Банско до град Пловдив. Банско се намира в подножието на Северен Пирин. Отдалечен е на 56 km от Благоевград, 145 km от Пловдив и 155 km от София. Климатът е планински и позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина създава отлични условия за професионален и любителски ски туризъм. Югозападно от града има минерални води. В Банско има 75 km ски трасета, от които за начинаещи са 35%, 40% за напреднали и 25% за опитни скиори и сноубордисти. Оборудвани с машини за изкуствен сняг са 80% от трасетата. Ски центърът предлага и 16 km ски път, оборудван с машини за изкуствен сняг и осветление, свързващ високите части на курорта с града.

 • времетраене: 2 часа и 30 минути
 • разстояние: 150 км.
 • Автомобил до 4 пътника цена:
  Ван до 6 пътника цена:
  Микробус до 8 пътника цена:
  Микробус до 16 пътника цена:

Резервирай своя трансфер сега

индивидуални пътнически трансфери до всяка точка в България

Информация за трансфера

Трансферът от Пловдив / Летище Пловдив до Банско или от Банско до Пловдив / Летище Пловдив, включва наем на кола, ван или микробус с шофьор, гориво и пътни такси. Цената за превоза е фиксирана и е за целия автомобил, ван или микробус. Може да поръчате трансфер чрез формата за резервация. Ние ще се свържем с вас за уточняване на детайлите и потвърждение.

трансфер от пловдив до банско

Добре дошли в Банско

Банско е град, където новото и старото съжителстват заедно. Първите къщи, издигнати през XIX век, са с високи каменни стени защитени с бойници. Хаджирусковата, Хадживълчовата и Веляновата къщи са богато декорирани с дърворезби и стенописи. Църквата Св. Троица е построена през 1885 година, е един истински архитектурен шедьовър за времето си. Туристическа атракция са и музеите в Банско - Велянова Къща – Банско, Историко-етнографски музей Радонова къща, Постоянната иконна изложба - Банско, Къща музей Никола Вапцаров – Банско, Къща-музей Неофит Рилски, Духовно-исторически център Свети Паисий Хилендарски.
Банско е атрактивна дестинация през всичките сезони и разполага с модерни хотели, почивни станции и къщи за гости. През летните месеци Банско е изходна точка за много туристически маршрути и екопътеки.
През последните години Банско стана най-популярния ни зимен ски курорт. На територията му се изградени ски писти с обща дължина над 70 км., започващи от нива 2550 метра и спускащи се до 1000 метра надморска височина. Скицентърът в Банско разполага с над 25 км. ски-лифтове: един кабинков лифт, 6 четириседалкови, 1 триседалков, 15 влека и 1 half-pipe. Пистите са широки и са оборудвани с оръдия за изкуствен сняг.
Всяка година през август в Банско се организира традиционен летен джазфестивал с участието на изпълнители от страната и чужбина. В продължение на цяла седмица туристи и фенове се наслаждават на виртуозните изпълнения.

ски писти, лифтове и влекове Банско

СКИ ПИСТИ:
Коларски, Бъндерица, Плато 1, Балканиада, Шилигарник 1, Шилигарник 2, Стара писта Юлен, Плато 2, Стражите, Чалин валог 2, Ски път 1, Ски път 2.

ЛИФТОВЕ И ВЛЕКОВЕ:
Кабина, Моста, Коларски, Бъндерица 1, Бъндерица 2, Шилигарник, Чалин валог, Тодорка, Плато, Стара котва, Детска котва, Паница B, Влек Чалин.

Банско, ски столицата на България, се намира в Югозападна част на страната, в подножието на Северен Пирин, на 927 м надморска височина. Отстоява на 6 км от гр. Разлог, на 56 км от гр. Благоевград, на 145 км от гр. Пловдив и на 150 км от столицата София. Климатът е планински и затова снежната покривка се задържа от декември до април.
В околностите на града са изградени 75 км ски трасета, в които са включени писти не само за опитни скиори и сноубордисти, но и за начинаещи и напреднали. Те са оборудвани с машини за изкуствен сняг, както и с един шест седалков лифт, един три седалков, кабинкова въжена линия с капацитет на кабинка по осем души, шест ски влека и десет детски ски влека. Тук карат ски не само любители, но се провеждат също и кръгове от Световната купа по ски.
Банско е малко, спретнато, лишено от типичния шум за големия град селище. Приятно е за разходки както зимно, така и лятно време. Голям брой от сградите му спадат към архитектурата така наречената "Банска укрепена къща", която архитектура е близко до "разложко-чепинската къща". Затова тези сгради са част от Стоте национални туристически обекта на Българския туристически съюз. Разгледайте ансамбъла "Коюви къщи", който е разположен на двустранно застроена малка уличка и се състои от образци на архитектурата от края на 19 и началото на 20 век. Най-характерното за тях са дървените еркери към улицата, които са единствените запазени в Банско. Посетете "Веляновата къща", отличаваща се с дърворезбованите си тавани и стенописи отвън и отвътре, изобразяващи небесни светила, битови елементи и сцени, измайсторени от Велян Огнев.Дошъл да изографиса църквата, той получил в дар къщата от благодарните местни жители. "Веляновата къща" се намира близо до централния площад и е отворена за посещения.
Близо до площада е и къщата - музей на поета Никола Вапцаров. Наред с нея не пропускайте да разгледате къщата-музей "Неофит Рилски", наричана още Бенината къща, и Радоновата къща. Ако желаете да видите образци на българската иконопис то постоянната иконна изложба "Банска художествена школа" е отворена за вас. Тя се помещава в най-старата сграда издигната през 1749. Разположена е в близост до църквата "Света Троица", до паметника на Паисий Хилендарски и до часовниковата кула-камбанария.
На 2 км югозападно от Банско е местността "Шипотско", в която са открити останки от антична и средновековна църква. Предполага се, че тя е построена в края на 4 или началото на 5 век.
Един от обектите, който вълнува е "Безименният град", открит съвсем случайно при възстановяването на параклиса в местността "Свети Никола" на 4 км източно от Банско. При разкопките се разбира, че тук има ранно-християнска базилика от 6 век, а до нея е открит некропол с 28 гроба. Размерите на скелетите са удивили археолозите с по-високия си ръст. Установява се, че това са били представители на тракийското племе Дои. По време на разкопките излизат много домове, улици, керамика, бронзови предмети и монети. Площта на града без име е 25 декара. Открито е светилище, разположено в източната му част. До него се е стигало по стъпала, издълбани в скалите. Намерени са следи и от пожар, затова се предполага, че той е евентуалната причина за унищожаването на селището. Понеже няма информация в нито един писмен документ за името му, затова археолозите са го нарекли Безименният град. Разкопките продължават и днес. Входът е свободен, за да може всеки да се докосне до неразгаданата все още загадка.
Близо до Банско се намира Паркът на танцуващите мечки. Разположен е в Южна Рила, в местността Андрианов чарк. Той се простира на 120 000 кв.м, на надморска височина между 1200-1345 м, разделен е на 7 сектора и в него живеят 26 мечки реадаптация. Има екскурзоводи, които подробно разказват историята на всяка една мечка. Създаден е със средства на фондациите "Четири лапи" и "Бриджит Бардо" и община Белица. В парка има гъсти гори, хълмове за разходка на мечките, поляни, различни по размер и форма езерца за къпане и бърлоги за сън.
За любителите планинари със сигурност ще бъде притегателен връх Вихрен първенецът на Пирин с неговите 2914 метра и трети по височина на Балканите, след Мусала и Митикас. Най-удачното време за неговото изкачване е между юли и септември. Скалите, които го изграждат са мраморни. Те не задържат вода, поради тази причина няма езера. Скалист е и лишен от растителност. Югоизточно от Банско, по пътя за село Осеново се намира скалното образувание "Сватбата", а от Банско по пътя за хижа Вихрен, близо до хижа Бъндерица се извисява известната Байкушевата мура – открита е през 1897 година от лесовъда Константин Байкушев. Тя спада към вида черна мура и е на възраст около 1300 години. Височината на дървото му е 26 м, диаметърът на ствола 2,2 м, а обиколката му е 7-8 м.
От Банско започват четири еко пътеки "Демянишка река разказва", "Към Башлийца" – нова еко пътека, сравнително непозната на туристите, "Драгостинов чарк" създадена и оборудвана за хора с увреждания, "Към Царството на еделвайса" и двадесет туристически пешеходни маршрута.
Градът предлага добра леглова база, ски екипировка, добро обслужване, пейтбол за деца и възрастни, стрелба с лък и стрелба по мишени, вкусна храна и чист въздух.

трансфер с начална точка град Пловдив

 • такси трансфер от Резиденция Сити Гардън Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Landmark Creek Hotel & SPA Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Алианс Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Capital City Center Apart Residence Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Лайпциг Пловдив до Банско
 • такси трансфер от хотел Рамада Пловдив Тримонциум Пловдив до Банско
 • такси трансфер от хотел Новиз Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Гранд Хотел Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Парк Хотел Санкт Петербург Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Марица Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Holiday Inn Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Кендрос Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Park & Spa Hotel Markovo Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Бутиков хотел Борис Палас Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Сити Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел & СПА Империал Пловдив до Банско
 • такси трансфер от хотел Норд Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Стар Хотел България Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Плаза Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Севън Хилс Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Парк Хотел Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Его Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Бизнес Хотел Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Габи Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Алафрангите Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Авион Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Одеон Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Острова Пловдив до Банско
 • такси трансфер от хотел Даунтаун Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел BLVD 7 Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Бордо Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Бел Вил Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Венис Хаус Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Мирена Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел СПС Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Арт хотел Дали Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Капри Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Бутиков хотел Евмолпия Пловдив до Банско
 • такси трансфер от хотел Филипополис Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Алюр Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Гломикробус Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Родопи Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Чиирите Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Реал Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Hotel Cabana SPA & Relax Bar Пловдив до Банско
 • такси трансфер от Хотел Тракарт Резиденс Пловдив до Банско
 • такси от квартал Беломорски Пловдив до Банско
 • такси от квартал въстанически Пловдив до Банско
 • такси от квартал западен Пловдив до Банско
 • такси от квартал захарна фабрика Пловдив до Банско
 • такси от квартал изгрев Пловдив до Банско
 • такси от квартал индустриална зона Пловдив до Банско
 • такси от институт по овощарство Пловдив до Банско
 • такси от квартал каменица 1 Пловдив до Банско
 • такси от квартал каменица 2 Пловдив до Банско
 • такси от квартал коматево Пловдив до Банско
 • такси от квартал кършияка Пловдив до Банско
 • такси от квартал кючук париж Пловдив до Банско
 • такси от квартал мараша Пловдив до Банско
 • такси от марица север Пловдив до Банско
 • такси от младежки хълм Пловдив до Банско
 • такси от квартал остромила Пловдив до Банско
 • такси от квартал прослав Пловдив до Банско
 • такси от квартал саут сити Пловдив до Банско
 • такси от старият град Пловдив до Банско
 • такси от сточна гара Пловдив до Банско
 • такси от квартал съдийски Пловдив до Банско
 • такси от квартал тракия Пловдив до Банско
 • такси от квартал филипово Пловдив до Банско
 • такси от квартал христо смирненски Пловдив до Банско
 • такси от централна гара Пловдив до Банско
 • такси от център Пловдив до Банско
 • такси от квартал южен Пловдив до Банско
 • такси от международен панаир Пловдив до Банско
 • такси от мол марково тепе Пловдив до Банско

трансфер с крайна точка град Банско

 • такси трансфер от Летище Пловдив до Кемпински Хотел Гранд Арена Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс
 • такси трансфер от Летище Пловдив до хотел Премиер Лъкшъри Маунтайн Ризорт Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Амира Бутик Хотел Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Регнум Банско Апарт Хотел & СПА
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Пирин Голф Хотел & СПА Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до хотел Грийн Лайф Ризорт Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до МПМ Хотел Спорт Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до хотел Trinity Residence Bansko
 • такси трансфер от Летище Пловдив до СПА хотел Грийн Ууд Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Банско СПА & Холидейз
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Platinum Hotel and Casino Bansko
 • такси трансфер от Летище Пловдив до апартхотел Мария-Антоанета Резидънс Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Клуб хотел Мурите Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Astera Bansko Apartment Tourist Complex & SPA
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Grand Royale Apartment Complex & Spa Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Лион Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до апартхотел Белведере Холидей Клуб Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Парк Хотел Гардения Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Апартхотел Сейнт Джордж Палас Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Гранд Хотел Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Ривърсайд & СПА Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до СПА хотел Емералд Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Апартхотел Маунтин Парадайз При Орехите Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Апартхотел Вихрен Палас Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Апартхотел Ruskovets Resort & Thermal SPA Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Ол Сийзънс Клуб Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Зара Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до МПМ Хотел Гинес Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Balkan Jewel Resort and SPA Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Стражите Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Комплекс Сънрайз Парк Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Катарино хотел и СПА Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до спа хотел Свети Георги Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Panorama Resort Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Роял Парк и СПА Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Танне Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Alexander Services Holiday Apartments Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Перун Лодж Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Шато Вапцаров Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Комплекс Тера Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Апартхотел Роял Банско 206Д
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Гранд Хотел Монтана Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Евелина Палас Банско
 • такси трансфер от Летище Пловдив до Хотел Пирин Банско
 • кола с шофьор от Пловдив до Велянова къща Банско
 • кола с шофьор от Пловдив до Музей Неофит Рилски Банско
 • кола с шофьор от Пловдив до Банска художествена школа Банско
 • кола с шофьор от Пловдив до Музей Никола Вапцаров Банско
 • кола с шофьор от Пловдив до Църква Света Троица Банско
 • кола с шофьор от Пловдив до Паметник на Паисий Хилендарски Банско
 • кола с шофьор от Пловдив до Кабинков лифт Банско
 • кола с шофьор от Пловдив до Историко-етнографски комплекс Радонова къща Банско
 • кола с шофьор от Пловдив до Ски-курорт Банско
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Народно читалище Никола Вапцаров Банско
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Родната къща на Найден Геров Банско
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Духовно-исторически център Св. Паисий Хилендарски Банско
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Арт галерия Банско
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Хижа Безбог Пирин
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Бъндеришки езера Муратово езеро
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Байкушевата мура
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Връх Вихрен Пирин
 • транспорт с автомобил от Пловдив до Църква Св. Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат Добърско

Цени на самостоятелни трансфери до популярни дестинации